søndag, maj 25, 2008

Range har seismisk udstyr i Puntland og Forsys

Range Resources (RRS:ASX) har fået seismisk udstyr i land i Puntland. Dette kan måske sætte lidt fart i aktien igen, der nu er handlet ned i 17 cent. Landet er stadigvæk præget af mange uroligheder og forvirring om Range og Africa Oil (tidligere Canmex) har kontrakterne i orden. Hvis de finder olie vil der desværre nok komme flere uroligheder, så dette er et meget spekulativt play. Men hvis de kan hive olien op, så kan der være en rigtig god gevinst at hente i dette selskab med en markedsværdi på 33 mio. AUD.
Forsys (FSY:TSX og F2T:FSE) er steget meget her på det seneste under større og større volumen. Det kunne godt se ud til at noget er under opsejling. Hvad det er har jeg ingen idé om, men nogle tror i hvert fald på aktien. Jeg har svært ved at tro, at vi får 10 CAD at se igen denne gang, men måske 6 CAD eller lidt højere hvis uranprisen stiger.
Den nylige interesse for uranaktier generelt blev vist blandt andet igangsat af Camecos (CCJ:NYSE) udmelding om at man ville gå på opkøb i blandt de billige uran-virksomheder. Hvorfor de melder det ud før de går på indkøb virker lidt underligt. Men dette kan måske være bunden i uranprisens rutchebanetur.